Ciclisme

Matthews imposa la seva llei a Sant Feliu i és el primer líder de la Volta

L’australià Michael Matthews (BikeExchange), que dissabte va ser quart a la Milà-San Remo, ha fet bons els pronòstics i ha guanyat en un llarg esprint la primera etapa de la Volta a Catalunya, amb sortida i arribada a Sant Feliu de Guíxols. Matthews ja havia triomfat en l’ultima arribada de la Volta a Sant Feliu, el 2019. L’australià, que és el primer líder de la Volta, ha batut el campió europeu, Sonny Colbrelli (Bahrain-Victorius), en una arribada molt exigent.

L’etapa ha estat moguda per les condicions del temps, complicades des de la sortida, primer par la tramuntana i després per la pluja. El pilot s’ha trencat en mil bocins camí de l’alt de la Ganga i el Movistar ha hagut de treballar de valent per evitar que Valverde quedés tallat. En el descens de Romanyà ha caigut Carapaz (Ineos), però gràcies a Castroviejo ha pogut entrar en el grup principal. Els escapats han acabat cedint a uns 7 quilòmetres de la meta, pel ritme imposat pel Bahrain i el Jumbo-Visma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)