L’Astralpool Sabadell guanya el títol de l’Euro CUP, el seu primer a Europa

Derrota el Palerm en la tornada de la final per 11-5 en un gran actuació del porter Lorrio

l’Astralpool Sabadell ha guanyat el seu primer títol europeu al derrotar en la tornada de la final de l’Euro Cup el Palerm per un clar 11-5. Els vallesans havien de remuntar dos gols de desavantatge de l’anada i ja ho han fet en el segon quart. Una gran defensa i una impressionant actuació del porter Lorrio han decantat la final, i en atac han destacat Averka i Sanahuja amb tres gols cada un.

Les defenses han dominat el primer període i els gols han trigat a arribar. Els italians han posat a prova el porter del Sabadell, Lorrio, quatre aturades, i els sabadellencs no han estat encertats en les jugades de superioritat. El primer gol no ha arribat fins al minut set en un xut llunyà d’Averka (1-0). Els segons vuit minuts s’han iniciat amb un gol de Sanahuja que ha anivellat la final (2-0), ja que a Palerm van perdre de dos gols. Després de noves aturades del porter del Sabadell, i un pal dels italians, Cabanes i Bertran han situat el marcador en un 4-0 que ha obert les portes al títol.

El Palerm ha trigat 18 minuts en anotar el seu primer gol i ha arribat en l’inici del tercer quart. El segon gol de Cabanas ha precedit dos penals en contra seguits anotats per Irving que ha situat el 5-3 en el marcador i els italians han anivellat la final. Els sabadellencs també han marcat dos gols seguits, un del boia Banicevic i un de penal d’Averka, per tornar a escapar-se en el marcador. Els italians han marcat i amb el 7-4 pel Sabadell s’han iniciat els darrers vuit minuts. Dos grans gols de Sanahuja i Teclas en menys d’un minuts han situat una clara avantatge de cinc gols (9-4), i una nova espectacular aturada de Lorrio a quatre minuts del final ha significat un pas important cap al títol. Irving ha marcat el seu tercer gol pel Palerm, i Sanahuja ha respost amb el seu tercer gol a dos minuts i mig del final (10-5) ha sentenciat el títol, i Averka a arrodonit el marcador en un contraatac amb l’11-5 definitiu.