Tennis

Tsitsipas diu que no sent la pressió de guanyar el Barcelona Open Banc Sabadell

Stefanos Tsitsipas, el cap de cartell del Barcelona Open Banc Sabadell, ha fet avui la roda de premsa prèvia al seu debut demà contra el bielorús Ilya Ivashka (44è), que ha eliminat el tennista d’Alzira Pedro Martínez per 6-4 i 7-6. El grec arriba pletòric després de guanyar el títol a Montecarlo, però no ha volgut llançar les campanes al vol i s’ha mostrat caut: “No tinc la pressió de guanyar el títol. Crec que hi ha jugadors aquí que, com jo, optem a obtenir el títol perquè ens adaptem prou bé a aquesta superfície.” De fet, va ser finalista l’any passat plantant cara de valent a Rafa Nadal en la final i va protagonitzar la seva eclosió en el circuit precisament a Barcelona el 2018 quan es va enlairar a la final, en la qual també va perdre contra el manacorí, dotzè cops campió del torneig i absent enguany per lesió. El número 5 del món ha afirmat que arriba en un bon moment i ha subratllat la qualitat del quadre: “Hem sento molt bé. Estic encantat d’estar a Barcelona. Estic satisfet amb el meu tennis i amb els grans rivals que hi ha en el torneig. Encara que Rafa Nadal no hi sigui, el cartell del Barcelona Open Banc Sabadell té molt de nivell.

Tsitsipas també ha elogiat a Carlos Alcaraz, el seu possible rival en els quarts de final: “És molt complet en totes les superfícies i és molt bona persona. Crec que competirà per molts títols.” Respecte del canvi de velocitat de la pista a Barcelona respecte de Montecarlo, on feia sol, perquè demà les previsions són de pluja i núvols, no s’ha mostrat gens preocupat: “No crec que m’afecti. Passar d’una pista més ràpida una més lenta no ha de condicionar el meu joc. Avui he entrenat i m’he sentit a gust.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)