Chema Márquez marca el gol de la victòria del Fraikin Granollers a tres segons del final

Derrota el Logroño La Rioja per 30-31 en un partit molt anivellat

Un gol de Chema Márquez a tres segons del final ha donat una important victòria al Fraikin Granollers (30-31) a la pista del Logroño La Rioja. L’enfrontament ha sigut molt anivellat i els dos conjunts han tingut curtes avantatges en el marcador. Antonio Gracia ha marcat 11 gols, 4 de penal i Chema Márquez n’ha fet 7.

La igualtat, el joc ràpid i l’intercanvi de gols han presidit els primers minuts. Els vallesans s’han situat amb dos gols per sobre (11-13) en el minut 17, però un temps mort de La Rioja ha canviat el partit. Els locals han fet un parcial de 5-0 i han aconseguit la seva màxima avantatge de quatre gols (18-14) en el minut 25. Al descans s’ha arribat amb un 20-18 pel Logroño.

En la segona meitat el Granollers ha empatat en el minut 40 i en el 49 s’ha situat amb dos gols d’avantatge (26-28). La Rioja s’ha tornat a avançar (30-29) i en els darrers tres minuts els vallesans han fet un parcial de 0-3 i s’han emportat la victòria.