Tennis

Badosa diu que la pressió de ser la número 2 és un privilegi

Tennis. L’empordanesa comenta les seves sensacions abans de jugar avui el seu primer partit del WTA 1000 de Madrid, en què és la favorita i on estrena el segon lloc del rànquing mundial

Paula Badosa va explicar les seves sensacions com a número 2 del rànquing mundial abans de l’inici del WTA 1000 de Madrid, en què debutarà avui en la tercera sessió de la pista Manolo Santana contra la russa Veronika Kudermetova. L’empordanesa va reconèixer que se sent còmoda amb la pressió de la seva posició en el rànquing. “És totalment diferent ser la 70a que ser número 2”, va admetre, i va explicar: “Tens la pressió, jugues com a favorita, les rivals juguen més soltes. És tot molt diferent. És una pressió, però... quin problema!” Paula Badosa va comentar també que tenir pressió per estar en aquest lloc del rànquing mundial és un privilegi: “Serena Williams va dir que la pressió és un privilegi i hi estic d’acord. Encara que has d’aprendre a gestionar-ho, perquè en el meu cas ha anat tot molt ràpid. Ho he d’assimilar.” La jugadora de Begur va pujar a aquesta segona plaça dilluns passat.

La baixa de Swiatek

Paula Badosa ha passat a ser la màxima favorita del torneig; era la segona cap de sèrie, en retirar-se ahir la número 1 mundial i primera cap de sèrie, la polonesa Iga Swiatek, per unes molèsties a l’espatlla dreta. L’empordanesa considera que al davant té un quadre molt dur, amb possibles rivals com la romanesa Simona Halep, la tunisiana Ons Jabeur i la bielorussa Aryna Sabalenka, que defensa el títol. “M’agradaria que fos diferent, però és el que m’ha tocat. Des del principi tindré partits molt durs, però estic preparada. Estic jugant molts partits i tinc moltes ganes de jugar a casa”, va explicar. Badosa va disputar el torneig de Madrid de l’any 2021 com a convidada i va arribar a semifinals. “Aquest torneig em va empènyer molt, em va donar aquest extra de confiança. Dues setmanes abans havia guanyat Barty i vaig pensar que si guanyava la número u podia guanyar qualsevol. No sé si és veritat o mentida, però mentalment t’ho creus. I jugar bé a casa em va donar moltíssima confiança i la meva carrera va començar a anar cap amunt”, va assegurar.

Nadal torna a la competició

El mateix Rafael Nadal va confirmar a les xarxes socials que estarà en el quadre masculí de Madrid que s’inicia diumenge. El manacorí està fora de les pistes des de la final del Masters 1000 d’Indian Wells del 20 de març per una fissura a les costelles. Nadal va reconèixer que està curt de preparació, però que té moltes ganes de jugar i de fer-ho a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)