Handbol

Optimisme en el KH-7 BM Granollers abans de la copa a Sant Sebastià

El tècnic Salva Puig assegura que l’equip “passa pel millor moment de la temporada” i es mostra confiat amb vista als quarts de final contra l’Atlético Guardés (18.15 h)

El KH-7 BM Granollers afronta amb optimisme una nova singladura en la fase final de la copa de la reina, que es disputa a Sant Sebastià i en què demà debuta en els quarts de final contra l’Atlético Guardés (18.15 h). En els dos enfrontaments de la temporada els dos equips s’han repartit les victòries. En la primera volta va vèncer el conjunt gallec (26-24) i en la segona, disputada a mitjans de març, l’equip vallesà es va imposar per 29-26. En la lliga, l’Atlético Guardés figura en cinquè lloc, amb 30 punts, mentre que el BM Granollers ocupa la sisena plaça, amb 26. Qui superi aquesta eliminatòria s’enfrontarà en semifinals amb el vencedor del duel entre el Caja Rural Aula Valladolid i el Super Amara Bera Bera (20.30 h), l’amfitrió i gran favorit al títol.

Abans del viatge a Donostia, el tècnic vallesà Salva Puig es mostrava optimista: “L’equip arriba molt bé, en el millor moment de la temporada. Estem jugant amb molta confiança, amb molta solidesa i això ens fa ser optimistes. Sabem que davant tenim un rival de dificultat alta com son la resta de participants de la copa i haurem de donar la nostra millor versió per passar a semifinals.” Puig apunta quines poden ser algunes de les claus del partit de quarts de final: “Hem de ser fidels al nostre model de joc. Intentar ser intenses en defensa, dificultar la seva sortida de pilota, està bé en porteria i després poder córrer en transició i ser molt efectives. Després també haurem de tenir força pausa i ordre per atacar la seva defensa, que és bastant tancada en la part central perquè confien força en el seu físic. Hem de tenir un punt de paciència i ser ràpides en el replegament perquè elles en el contraatac a vegades fan gols molt senzills.”

Ona Vegué, renovada fins al 2023

L’expedició del BM Granollers afronta la copa havent confirmat la renovació de la capitana, la internacional Ona Vegué, que s’ha compromès un curs més, fins al juny del 2023, amb el club vallesà. Vegué s’afegeix a altres jugadores bàsiques en els esquemes de joc com ara Martina Capdevila, Marta Mera i Lea Kofler que ja havien ampliat la seva vinculació amb el club durant les últimes setmanes. Qui no continuarà és la gallega Carmen Prelchi, que torna a Galícia i s’ha compromès amb el Porriño després de quatre cursos en el club granollerí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)