Handbol

El KH-7 Granollers queda eliminat en els quarts de la copa femenina

Cau derrotat per 26-31 contra l’Atlético Guardés gallec

El KH-7 Granollers ha estat eliminat en els quarts de final de la copa femenina al perdre per 26-31 contra l’Atlético Guardés gallec. El conjunt vallesà s’ha tornat a quedar en aquesta eliminatòria una vegada més. El Granollers sempre ha anat per darrera en el marcador i després d’uns minuts anivellats el conjunt gallec s’ha començat a distanciar fins als sis gols (5-10 i 9-15). Les vallesanes han perdut moltes pilotes en atac i les gallegues ho han aprofitat per arribar al descans amb un 12-17.

En la segona meitat el KH-7 Granollers ha reaccionat, ha estat bé en defensa, ha sortit ràpid a l’atac i s’ha apropat poc a poc en el marcador fins empatar (20-20) en el minut 42. El Guardés ha tallat l’eficàcia de les vallesanes i amb un parcial de 0-6 s’ha tornat a distanciar clarament a deu minuts del final (20-26). El Granollers ha continuat lluitant, però la diferència ha estat insalvable i ha estat eliminat per 26-31. Martina Capdevila ha anotat set gols i Ona Vegué n’ha fet sis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)