Tennis

Alcaraz també venç Djokovic i jugarà la final de Madrid

Carlos Alcaraz (7) ha derrotat avui Novak Djokovic (1) per 6-7 (5), 7-5 i 7-6 (5) en una marató de 3h35 en la semifinal del Masters 1000 de Madrid i jugarà demà contra el vencedor del duel entre el grec Stefanos Tsitsipas (4) i l’alemany Alexander Zverev (2). El campió a Barcelona ha superat al número 1 i ters cops vencedor a Madrid amb 19 anys acabats de fer en el primer enfrontament entre tots dos, en el qual ha exposat tot el seu catàleg de cops guanyadors i de cames davant d’un rival que ha tingut en el servei i les restades les seves millors armes.

Alcaraz ha trencat el servei de Djokovic tot just en el primer joc del partit, però el serbi s’hi ha regirat i ha guanya el primer parcial en el tie-break. El murcià ha comès molts errors provocats pel joc profund del balcànic, que ha sabut jugar amb més criteri el punts clau, Alcaraz ha apujat la seva agressivitat i ha fet molt mal amb les deixades i les contradeixades i ha igualat el partit amb un break en el dotzè joc (5-7). Djokovic ha restat molt bé però no n’ha fet prou per contenir el joc arrauxat del jove d’El Palmar. Alcaraz ha tingut tres pilotes de trencament en el quart joc, dues més en el sisè i una sisena i de partit amb 5-4. Djokovic ha aguantat el ruixat amb grans serveis i el seu gen competitiu, però no ha pogut frenar el seu rival en el tie-break i Alcaraz ha segellat el triomf en la tercera pilota de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)