Tennis

Badosa debutarà a París contra Ferro i va pel cantó del quadre de la número 1

Paula Badosa, la número 3 del món, debutarà contra la francesa Fiona Ferro (139a) en la primera eliminatòria de Roland Garros, el segon Grand Slam de la temporada. La de Begur és a la part de dalt del quadre amb la polonesa i número 1 Iga Swiatek. Jugaria els hipotètics quarts contra la bielorussa Aryna Sabalenka (7). Garbiñe Muguruza, la campiona del Masters, va per la part de baix i evita a Badosa i Swiatek. Badosa va caure contra l’eslovena Tamara Zidansek l’any passat en els quarts de final i defensarà, per tant, una bona quantitat de punts.

L’únic català en el quadre masculí, el mataroní Albert Ramos (42è) jugarà contra l’australià Thanassi Kokkinakis (85è). Novak Djokovic (1) –el vigent campió–, Rafa Nadal (5) –13 cops campió–i Carlos Alcaraz (6), els tres màxims favorits, han quedat enquadrats en la part de dalt. Els hipotètics quarts serien: Djokovic-Nadal; Zverev-Alcaraz; Ruud-Tsitsipas i Rublev-Medvédev. Djokovic-Zverev i Tsitsipas-Medvédev serien les semifinals atenent als quatre primers caps de sèrie. Djokovic debutarà contra el japonpès Yoshihito Nishioka. Nadal se les haurà amb l’australià Jordan Thompson i Alcaraz (6) s’enfrontarà a un tennista procedent de la prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)