L’Atlètic Barceloneta cau per la mínima contra el Pro Recco (11-10)

L’equip mariner ha dominat el defensor del títol europeu durant bona part del partit, però un gol de Zalanki ha acabat decidint a favor dels italians

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha caigut per la mínima contra el Pro Recco, per 11-10 (4-3, 1-3, 3-2 i 3-2), en els quarts de la final a 8 de la Champions de Belgrad. L’equip mariner ha marcat el ritme de joc durant bona part del partit, però la major efectivitat del vigent campió en les superioritats ha resultat letal en el tram decisiu.

Francesco Di Fulvio ha deixat la seva targeta de presentació en una ràpida transició del campió italià. El conjunt mariner ha rebut l’avís i a partir d’aquí ha elevat el llistó defensiu, amb continus blocatges, i ha sabut replicar en l’intercanvi de cops. Amb tot, el Pro Recco exhibia un cent per cent en les superioritats i tancava el primer parcial amb un gol d’Aleksandar Ivovic en l’últim segon (4-3). Per part marinera, obria el foc Álvaro Granados, amb una doble superioritat, i el seguien Felipe Perrone, de penal, i Alberto Munárriz, amb un xut col·locat des de l’arc. L’equip mariner ha començat el segon quart més endollat i amb les segones dianes de Granados i de Perrone, amb un xut per l’escaire, prenia per primer cop avantatge en el marcador (5-6). Aaron John Younger ha tornat a restablir l’equilibri, però aquest cop han estat els mariners els que han marcat al límit del descans i amb el tercer gol del metrònom Perrone han arribat a l’equador amb un mínim avantatge (5-6).

El tercer quart ha començat amb bones notícies per al conjunt d’Elvis Fatovic. Marc Larumbe, des de l’extrem, ha sorprès el porter Marco del Lungo, que no ha pogut evitar que la pilota entrés mansament dins la porteria. El Pro Recco ha reaccionat d’immediat (7-7). L’Atlètic Barceloneta perdonava dues superioritats consecutives, però la tercera ha estat la bona i amb el gol de Granados tornava a prendre un comandament efímer. Benjamin Hallock, des de la boia en una acció d’home de més, deixava el duel empatat (8-8) a manca de 8 minuts de joc. En el quart definitiu s’ha mantingut el torcebraç. El conjunt català marcava el ritme de joc i l’italià anava a remolc, però responia a cada envit mariner. Granados i Larumbe colpejaven primer, i Ivovic i Cannella responien tot seguit (10-10). Així, s’arribava al tram decisiu, en què ùna fuetada de l’esquerrà Gergo Zalanki ha dictat sentència a 1:16 pel final.

El Brescia, endavant

En el primer partit de la fase final, el Brescia ha complert els pronòstics i s’ha desfet amb molta autoritat del Waspo98 Hannover, per 12-5 (4-1, 3-1, 3-2 i 2-1).