Hoquei sobre herba

Maleït tercer període

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola, amb set catalanes, encaixa tres gols en cinc minuts i l’Argentina signa una important victòria en la fase de grups del mundial de Terrassa

Espanya 1 Argentina 4

ESPANYA:Melanie Garcia, Laura Barrios, Sara Barrios, Jiménez, Maria López, Iglesias, Mejias, Giné, Beatriz Pérez, Olova i Torres-Quevedo –equip inicial–; Segú, Amundson, Maialen Garcia, Ycart, Begoña Garcia, Vidosa i Jana Martínez (p.s.).ARGENTINA:Succi, Toccalino, Gorzelany, Alonso, Albertarrio, Maria Granatto, Rocio Sánchez, Victoria Granatto, Trinchinetti, Cedres i Costa –equip inicial–; Raposo, Forcherio, Sauze, Jankunas, Marcucci, Thome i Barberi (p.s.).GOLS:0-1 (39’) Gorzelany (PS). 0-2 (40’) Raposo (PC). 0-3 (44’) Gorzelany (PC). 1-3 (51’) Begoña Garcia (PC). 1-4 (60’) Maria Granatto (PC)..

Tres gols encaixats en només cinc minuts en el tercer període, un de penal stroke i dos de penal córner, van ser determinants en la derrota que Espanya va encaixar contra l’Argentina (1-4) en el segon partit de la fase de grups del mundial de Terrassa. La selecció espanyola, amb set jugadores catalanes, va fer una bona primera meitat i ho va intentar, i en el darrer quart, en què va anar més a l’atac, va tenir ocasions i va marcar el seu gol. L’Argentina va fer un pas important per acabar primera de grup i passar directament als quarts de final.

El conjunt argentí va sortir decidit a buscar l’àrea de l’equip estatal i en el minut 2 ja va tenir un penal córner a favor seu. La portera Melanie Garcia el va aturar i va tenir una bona actuació en uns primers minuts intensos en què les argentines van disposar de més ocasions. Espanya també en va tenir, però no va arribar amb tanta profunditat en atac. A dos segons del final del primer període, l’Argentina va marcar de penal córner, però l’àrbitre va anul·lar el gol. En el segon quart, els dos equips van continuar buscant el gol i l’Argentina va dominar una mica més. Va disposar d’un nou penal córner, el cinquè, i tampoc el va aprofitar.

El tercer període va ser un malson per al conjunt estatal, que va encaixar tres gols molt seguits, un de penal stroke i dos de penal córner (0-3). Aquest quart havia començat amb un parell de bones accions d’atac del combinat estatal, però després es va torçar. En l’últim període, Espanya ho va intentar, va tenir algunes bones ocasions i, a nou minuts del final, Begoña García va marcar de penal córner. L’Argentina va disposar de tres penals córner seguits en el darrer minut i va arribar l’1-4.