Ciclisme

Enric Mas abandona el Tour després de donar positiu en coronavirus

El ciclista mallorquí, que va passar males jornades als Pirineus, es queda fora de la ronda gal·la a tres etapes del final

L’equip Movistar ha anunciat aquest matí que Enric Mas ha donat positiu en coronavirus. Per aquest motiu, el ciclista mallorquí no prendrà la sortida de la dinovena etapa del Tour de França que es disputa avui. Tot i això, el seu equip ha comunicat que el ciclista es troba en bon estat de salut.

Enric Mas no podrà cobrir les tres etapes que resten, de manera que posa punt final a un Tour de França que s’ha convertit en un autèntic malson per a ell. L’espanyol va baixar del ’Top 10’ després de la pèrdua de temps de la 18a etapa i era onzè. En qualsevol cas, l’objectiu de Mas a la ronda gal·la era molt més ambiciós que acabar entre els deu millors. Al final de la darrera etapa, l’espanyol reconeixia sentir-se “bloquejat” i assenyalava que “des de la caiguda a Dauphiné tinc una por que em costa superar”.

“Muscularment, t’engarrotes, però són cicles. He tingut tres caigudes seguides aquest any i crec que és per això”. Tot i això, el ciclista de Movistar es va mostrar optimista i confia que això canviï abans de la Vuelta: “Esperem que canviï aquest any, abans de la Vuelta. Hem de passar per això i cal acceptar-ho”.

Per a l’equip Movistar és una pèrdua enorme, ja que el fet que Mas no pugui finalitzar la cursa farà que no sumin 150 punts vitals en la seva lluita per eludir el descens al final de temporada. En qualsevol cas, s’espera tant Enric com Valverde a la Vuelta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)