Ciclisme

Woods, dissetè corredor que deixa el Tour per covid-19

Michael Woods (1986) ha hagut d’abandonar el Tour abans de l’inici de la darrera etapa, amb sortida i arribada a París. El canadenc de l’Israel és el dissetè ciclista que, un cop començada la cursa, ha de deixar-la per haver donat positiu en covid-19. Guillaume Boivin, també de l’Israel, tampoc prenia la sortida per precaució, perquè malgrat donar negatiu no es trobava bé.

Woods, exatleta de mig fons, nascut a Ottawa i que viu a Andorra, corria el Tour per tercer cop i l’abandona per segon any seguit. El 2019, la temporada següent de ser tercer en el campionat del món, va acabar 32è

Els casos ja van obligar a modificar les alineacions dels equips fins a última hora i, a més dels ciclistes, directors esportius com Wilfried Peeters i Klaas Lodewyck (Quick-Step) el 8 de juliol o Josean Fernández Matxín (UAE) el dia 14 també van haver de marxar.

Els equips sotmetien ells mateixos els corredors a controls diaris. La UCI va fer tests, amb la cursa en marxa, l’11 de juliol i no va detectar cap cas, i el dia 18 en l’altra jornada de descans a banda de la del trasllat des de Dinamarca, quan eren dos, que abandonaven l’endemà: Mikaël Cherel i Aurélien Paret-Peintre (Ag2r).

24 juliol
Michael Woods Israel
22 juliol
Enric Mas Movistar
21 juliol
Chris Froome Israel
Damiano Caruso Bahrain
Imanol Erviti Movistar
20 juliol
Tim Wellens Lotto
19 juliol
Mikaël Cherel i Aurélien Paret-Peintre Ag2r
17 juliol
Magnus Cort EF- Education
Simon Clarke Israel
15 juliol
Warren Barguil Arkéa
12 juliol
Luke Durbridge BikeExchange
George Bennett UAE
10 juliol
Gianni Moscon Astana
Guillaume Martin Cofidis
9 juliol
Geoffrey Bouchard Ag2r
Vegard Stake Laengen UAE
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)