Futbol Americà

Els Barcelona Dragons perden de manera inesperada a Istambul (22-19)

El conjunt turc guanya el primer partit de la lliga europea

Els Barcelona Dragons han ensopegat greument en la seva visita al camp dels Istambul Rams al perdre per 22-19. El conjunt turc ha sumat la seva primera victòria en la lliga europea i el conjunt català ha perdut el segon partit consecutiu. Els Dragons han tingut problemes en atac i amb les lesions. S’han avançat amb un 0-6 amb dos xuts de camp en el primer quart i en el segon els turcs s’han posat per davant (7-6). Els barcelonins han arribat al descans amb avantatge de 7-13, però els Rams han tornat a donar la volta al partit amb el 15-13. Novament els Dragons s’han posat per davant amb un segon touchdown (15-19), fins que a dos minut i mig pel final els turcs han anotat i s’han posat per davant (22-19). Els barcelonins han tingut un xut de camp per empatar a un minut i mig del final, però no l’ha transformat i l’Istambul Rams s’ha emportat el triomf.

El proper partit el jugaran a casa, a Reus, el 30 de juliol contra el Rhein Fire alemany.