Natació

Belmonte passa a la semifinal dels 200 estils i el 4x100 lliure mixt amb Campabadal i Coll a la final

La badalonina ha entrat amb l’onzè temps 2:15.91

Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta) s’ha classificat per la semifinal dels 200 m estils de l’europeu de Roma. La badalonina ha acabat tercera de la seva sèrie amb 2:15.92 i ha entrat a la semifinal amb l’onzè millor registre. El tarragoní Carles Coll (CN Sabadell) i la calderina Ainhoa Campabadal (CN Sant Andreu) han format part del relleus 4x100 lliure mixt que s’ha classificat per la final. Han completat l’equip el mallorquí del CN Sant Andreu Sergio de Celis i la castellonenca del CN Sant Andreu Lidón Muñoz. L’equip ha acabat quart de la seva sèrie amb 3:28.87 i han entrat en la final amb el setè temps.

Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) no ha pogut entrar en la semifinal dels 100 m esquena. Ha acabat vuitena de la seva sèrie amb 1:02.17, i això l’ha situat amb el 22è registre i ha quedat fora de les semifinals.

Lidón Muñoz i el mallorquí Joan Lluís Pons, amb dos del CN Sant Andreu, s’han classificat per les semifinals de 50 m lliure i 200 m papallona respectivament. Lidón Muñoz ho ha fet amb el dotzè millor registre després d’acabar cinquena de la seva sèrie amb 25.31. Joan Lluís Pons ha entrat com el setzè i darrer temps amb 1:59.97.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)