Natació

Carles Coll passa a la semifinal dels 200 estils de l’europeu amb el segon millor temps

La veterana Mireia Belmonte (UCAM), la debutant Júlia Pujadas (CN Sant Andreu) i l’emergent Carles Coll (CN Sabadell), que ha excel·lit amb el segon millor temps dels participants, s’han classificat aquest matí per a les semifinals de la tarda dels 200 metres papallona femenins i dels 200 estils masculins del campionat europeu de Roma. Coll ha guanyat la segona sèrie dels 200 estils amb 2:00.56, el seu segon millor registre de sempre millorant el temps que va fer en el campionat d’Espanya a Torremolinos, i s’ha erigit en el segon millor de la matinal, només superat pel portuguès Gabriel José Lopes (1:58.94).“Estic molt content perquè es la meva primera semifinal en piscina llarga en una gran competició internacional”, ha declarat el tarragoní.

Tant Belmonte com Pujadas han estat cinquenes de les seves respectives sèries però amb sensacions ben diferents. Pujadas ha segellat el passi amb un temps de 2:13.73 –l’onzè millor de les semifinalistes– i Belmonte amb un discret 2:16.75 –14a–, que haurà de millorar sensiblement aquesta tarda (19.26 h) si vol seguir progressant en la prova en la qual es va consagrar amb el títol mundial i el títol olímpic a Rio 2016. “M’he sentit molt còmoda i no he deixat que m’influís mentalment el que passava a la sèrie”, ha destacat molt satisfeta Pujadas.

Tampoc no ha pogut accedir a la semifinal, en els 50 metres braça, Jessica Vall (CN Sant Andreu), novena i última de la seva sèrie amb 32.00 i 22a global en el còmput global. En els 50 lliures, Coll ha estat tercer de la seva sèrie i 31è en el global amb 22.67, mentre que el mallorquí Sergio de Celis (CN Sabadell) ha acabat 25è amb 22.55. Cap dels dos ha accedit a les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)