Futbol Americà

Els Dragons volen jugar la semifinal europea a casa

Futbol americà. En les dues darreres jornades el conjunt barceloní s’enfronta als dos primers de les altres dues conferències. Els emparellaments del ‘play-off’ encara s’han de decidir

Els Barcelona Dragons buscaran en les dues darreres jornades de la fase regular de la lliga europea de futbol americà poder jugar el partit de la semifinal del play-off a casa davant la seva afició, a l’estadi municipal de Reus. El conjunt barceloní es va assegurar la primera posició de la seva conferència, la sud, i la classificació per a la semifinal en la darrera jornada, quan va apallissar l’Stuttgart Surge per 62-8. Amb la primera fita aconseguida, els Barcelona Dragons busquen la segona, poder jugar la semifinal del 10 de setembre a casa. La temporada passada el conjunt barceloní va quedar fora de la semifinal europea, però enguany ho ha aconseguit.

El calendari de la competició ha fet que els dos darrers partits de la fase regular dels Dragons siguin precisament contra els dos equips que encapçalen les altres dues conferències: el Viena Vikings, de la central, i els Hamburg Sea Devils, de la nord. Aquest diumenge (15 h) els Barcelona Dragons visitaran el camp del conjunt austríac, que té nou victòries i només una derrota. En la primera volta de la fase regular els Dragons van perdre a casa contra els Vikings (20-27), la seva primera derrota, en un partit molt disputat. En la darrera jornada els barcelonins jugaran a casa contra l’Hamburg Sea Devils, que ha aconseguit nou victòries i només una derrota. L’únic partit que han perdut els alemanys va ser contra Dragons, que els van derrotar a domicili (21-24) en la segona jornada de la competició.

EL ‘PLAY-OFF’

La semifinal es disputarà a partit únic el 10 de setembre i la final, el diumenge 25
ELS PARTITS PER JUGAR
Diumenge 28
Vikings - Dragons 15 h
Dissabte 3
Dragons - Sea Devils 18 h
LES CLASSIFICACIONS
Conferència nord
1r. Hamburg Sea Devils 9 vic. - 1 der.
2n. Berlín Thunder 6 vic. - 4 der.
3r. Panthers Wroclaw 4 vic. - 6 der.
4t. Leipzig Kings 2 vic. - 8 der.
Conferència central
1r. Viena Vikings 9 vic. - 1 der.
2n. Raiders Tirol 7 vic. - 3 der.
3r. Frankfurt Galaxy 6 vic. - 4 der.
4t. Stutgart Surge 0 vic. - 10 der.
Conferència sud
1r. Barcelona Dragons 8 vic. - 2 der.
2n. Rhien Fire 6 vic. - 4 der.
3r. Colònia Centurions 2 vic. - 8 der.
4t. Istambul Rams 1 vic. - 9 der.
LA FASE REGULAR
Els resultats dels Dragons
Surge - Dragons 9 - 38
Sea Devils - Dragons 21 - 24
Dragons - Centurions 34 - 32
Fire - Dragons 13 - 17
Dragons - Rams 41 - 7
Dragons - Vikings 20 -27
Rams - Dragons 22 - 19
Dragons - Fire 33 - 23
Centurions - Dragons 15 - 37
Dragons - Surge 62 - 8

Una temporada sòlida amb 8 victòries i 2 derrotes

Els Barcelona Dragons han arribat a la semifinal després d’una campanya sòlida, amb només una ensopegada greu. En l’inici de la fase regulars els Dragons van aconseguir cinc victòries de manera consecutiva i després va arribar la derrota a casa contra els Viena Vikings, un equip potent i que aspira a tot. L’ensopegada va ser en el següent partit, el setè, amb la inesperada derrota al camp de l’Istambul Rams, un equip que només ha aconseguit aquesta victòria en tota la fase regular. Els Dragons no van fer un bon partit i van encaixar una dolorosa derrota. La reacció va ser immediata i els possibles dubtes es van esvair, i en el següent partit es va derrotar el Rhein Fire, el rival directe en la conferència sud i es va tornar al camí de la victòria. Tres triomfs més seguits van portar els Dragons a assegurar el primer lloc de la conferència i a la semifinal. Els Barcelona Dragons són el segon equip que ha anotat més punts, amb 325, només superats pel Sea Devils amb 383. En defensa els barcelonins n’han encaixat 177 i són el tercer millor conjunt. Per davant tenen el Sea Devils amb 139 i els Vinena Vikings amb 149.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)