Tennis

Serena Williams inicia el comiat

Tennis. La nord-americana, que es retirarà després de l’Obert dels Estats Units, s’estrena a la pista central, l’estadi Arthur Ashe, i en l’horari principal. Paula Badosa, quarta favorita, i Albert Ramos, els catalans en el quadre final

Serena Williams jugarà el primer dia de l’Obert dels Estats Units i els organitzadors li han donat l’horari principal, set de la tarda a Nova York i una de la matinada hora catalana, de la pista central, l’estadi Arthur Ashe. La nord-americana, guanyadora de 23 grans eslams, entre els quals hi ha sis US Open, va anunciar que es retiraria després d’aquest torneig, i cada partit que jugui serà una festa. La primera rival de Serena Williams serà la montenegrina Danka Kovinic. La campiona de l’any passat, la britànica Emma Raducanu, és l’onzena favorita i començarà a jugar contra la francesa Alizé Cornet. El rus Daniïl Medvédev iniciarà la defensa del seu títol el primer dia contra el nord-americà Stefan Kozlov.

En el quadre masculí, hi ha la presència del mataroní Albert Ramos, mentre que en el femení la jugadora de Begur Paula Badosa és la quarta cap de sèrie.

En la prèvia femenina, les tres catalanes que quedaven en joc van ser eliminades. En el segon partit, Marina Bassols va caure contra la russa Kamilla Rakhimova (0-6 i 2-6) i Rebekka Masarova, contra la també russa Erika Andreeva (2-6 i 2-6). Georgina Garcia va arribar a la tercera i última eliminatòria i va perdre contra la francesa Leolia Jeanjean (2-6 i 0-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)