Tennis

Triomf de Serena Williams en l’inici de l’Obert dels Estats Units

Serena Williams supera per un doble 6-3 en una hora i mitja la montenegrina Danka Kovinic en la primera ronda de l’Obert dels Estats Units, el seu últim torneig abans de retirar-se amb 40 anys. La campiona de 23 torneigs del Grand Slam, que du quatre partits en tot l’any (un triomf) juga demà la segona ronda contra l’estoniana Anett Kontaveit, la número 2 de la WTA.

Flushing Meadows estava ple com un ou i l’expectació a a l’Arthur Ashe, la pista central, era màxima. Bill Clinton, Spike Lee o Lindsey Vonn eren les celebritats més destacades que seguien el partit. “Ha estat una decisió molt difícil [la retirada]perquè quan t’apassiona una cosa i l’estimes és difícil marxar. Però crec que ara és el moment” ha dit després de la victòria.

Serena jugarà també els dobles, fent parella amb la seva germana Venus, que torna a les pistes per primer cop des del 2018. Roland Garros és l’últim torneig que les germanes van jugar juntes, fa quatre anys. Les dues van guanyar 14 grans inclòs l’Obert dels estats Units, el 1999 i el 2009.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)