Ciclisme

Vint baixes per la covid-19

Ciclisme. Els catalans Adrià i Miquel són dos dels cinc ciclistes que han abandonat abans de l’etapa d’ahir de la Vuelta per haver donat positiu per coronavirus. Dos estaven entre els deu millors

Els catalans Roger Adrià i Pau Miquel, tots dos de l’equip Kern Pharma, no van prendre la sortida en l’onzena etapa de la Vuelta perquè van donar positiu per covid-19 ahir al matí. En aquesta onzena etapa, entre El Pozo Alimentación i el cap de Gata, van ser cinc les baixes que es van produir per aquesta pandèmia, i ja arriben als vint corredors els que per aquest motiu han hagut de deixar la Vuelta des que va començar. El corredor d’Albacete Héctor Carretero, també del Kern Pharma; l’anglès Simon Yates (BikeExchange) i el francès Pawel Sivakov (Ineos) van ser els altres tres corredors que no van poder ser a la sortida. Hi va haver dues baixes entre els deu primers classificats de la general, ja que Yates ocupava la cinquena posició i Sivakov, la novena.

L’increment del nombre de casos de la covid –ja s’ha arribat a vint baixes– ha fet que la Vuelta hagi endurit el protocol i ha decidit que els corredors no tinguin tant de contacte amb els mitjans d’informació i els aficionats. Els periodistes hauran de treballar des de darrera de les tanques a les zones mixtes de les línies de sortida i d’arribada, i no tindran accés als aparcaments dels equips.

Etapa 11 (191,2 Km)
1r K. Groves (BikeEchange) 5h03:14
2n D. van Poppel (Bora) m.t.
3r T. Merlier (Alpecin) m.t.
4t J.S. Molano (UAE) m.t.
5è M. Pedersen (Trek) m.t.
6è D. McLay (Arkea) m.t.
7è J. Degenkolb (DSM) m.t.
28è K. Galván (Kern) m.t.
50è M. Soler (UAE) m.t.
92è D. de la Cruz (Astana) m.t.
General
1r R. Evenepoel (Q. Step) 39h39:04
2n P. Roglic (Jumbo) a 2:41
3r E. Mas (Movistar) a 3:03
4t C. Rodríguez (Ineos) a 3:55
5è J. Ayuso (UAE) a 4:53
6è J. Almeida (UAE) a 6:45
7è M.Á. López (Astana) a 6:50
15è D. de la Cruz (Astana) a 10:13
45è M. Soler (UAE) a 41:51
111è K. Galván (Kern) a 1h40:43

Groves guanya a l’esprint

Kaden Groves (BikeExchange) es va imposar a l’esprint en l’onzena etapa de la Vuelta, que ha arribat a cap de Gata. L’australià va superar en un disputat esprint el neerlandès Danny van Poppel (Bora). Aquesta va ser la seva primera victòria en una gran volta i la novena de la seva carrera. L’etapa va ser molt tranquil·la, amb una escapada de tres corredors fins a 26 km del final. La nota negativa va ser l’abandonament del doble campió mundial Julian Alaphilippe (Quick-Step), que va caure i es va fer mal a l’espatlla dreta. És un company molt important del líder, Remco Evenepoel, que ja no hi podrà comptar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)