Còrfbol

Tot a punt pel debut de Catalunya en l’europeu sub-21 de Terrassa

La selecció catalana s’estrena demà al migdia contra Alemanya

Tot està a punt per l’inici del campionat d’Europa sub-21 de còrfbol que a partir de demà i fins dissabte es disputarà en el pavelló Can Jofresa de Terrassa. La cerimònia inaugural es farà demà dijous a dos quarts de set de la tarda, però els primers partits de la competició s’iniciaran a les deu del matí amb el Bèlgica-Portugal.

En aquest campionat d’Europa sub-19 hi participaran sis equips, entre ells Catalunya, que s’enfrontaran tots contra tots durant tres dies de competició. La selecció catalana ha fet una preparació intensa per afrontar amb garanties de fer un bon paper en aquest campionat que jugarà a casa davant els seus aficionats. Catalunya debutarà demà jugant dos partits, contra Alemanya (12.30 h) i enfront els Països Baixos (19 h). El divendres dia 30 la selecció catalana s’enfrontarà a Bèlgica (12.30 h) i a Portugal (18.30 h). Catalunya tancarà l’europeu el dissabte 1 d’octubre contra Hongria (17.15 h). Els favorits són les seleccions dels Països Baixos i Bèlgica, que disputaran el partit que tancarà el campionat (18.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)