Natació

La travessia Radikal ocean52 en aigües obertes de Calella-Llafranc tindrà 1.500 participants

La tretzena edició es farà aquest cap de setmana i manté els tres recorreguts

La tretzena edició de la Radikal ocean52 es disputarà aquest cap de setmana a les aigües de la Costa Brava amb 1.500 participants. La competició, que té l’objectiu de fomentar els hàbits sostenibles i respectuosos amb els oceans, manté els tres recorreguts: 1 quilòmetre i mig, 3 quilòmetres i mig i 7 quilòmetres, entre Calella de Palafrugell i Llafranc (Girona). Aquestes tres curses es faran demà dissabte, i la Radikal Kids, els Radikal Relays (4x800) i altres activitats familiars tindran lloc el diumenge dia 9.

La competició d’1 quilòmetre i mig voreja la costa, seguint el recorregut del camí de ronda, entre Calella i Llafranc. La de 3 quilòmetres i mig consisteix a nedar des de les Illes Formigues –fins on els participants seran acompanyats en embarcació, com en edicions anteriors–, fins a Llafranc. La de 7 quilòmetres, la travessia estrella, proposa als participants el desafiament de nedar fins a les Illes Formigues –a 3 quilòmetres de la costa–, i, des d’allà, dirigir-se cap a Llafranc.

Com en edicions anteriors, el Club Natació Radikal Swim i ocean52 uneixen esforços i, sota el paraigua “Junts per l’oceà”, es portaran a terme diverses activitats de conscienciació mediambiental. L’objectiu és aconseguir canviar rutines i incorporar hàbits més sostenibles i respectuosos amb els oceans, i incidir en la necessitat de cuidar-los per poder seguir-ne gaudint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)