Natació

La Radikal ocean52 torna a ser la festa de les aigües obertes i la sostenibilitat

Més de 1.500 nedadors en la 13a edició de la cita a Calella de Palafrugell

La tretzena edició de la Radikal ocean52, la prova d’aigües obertes de referència a l’estat, es du a terme amb 1.500 participants, que superen els 1.400 inscrits de l’edició anterior. La trobada vol fomentar els hàbits sostenibles i respectuosos amb els oceans i inclou durant tot el cap de setmana activitats inclusives i de sensibilització, convertint-se d’aquesta manera en una festa de la natació en aigües obertes i la sostenibilitat.

Calella de Palafrugell i Llafranc son el marc de les proves de 7.000 m –de Calella fins les Illes Formigues i després fins a Llafranc–, de 3.500 – de les Illes Formigues a Llafranc–, de 1.000 ressegueix el camí de ronda entre Calella de Palafrugell i Llafranc i una cursa de relleus, a més de les categories infantils.

Albert Castejón (CN Sabadell) amb un temps d’1h15:51 i Clàudia Giralt (CN L’Hospitalet) amb 1h20:47 son els vencedors de la distància de 7 quilòmetres. Ferran Julià i Marcos Gil completen el podi, masculí íntegre del CN Sabadell, mentre Janna Blaya i Sònia Fargas son segona i tercera. En la distància de 3,5 quilòmetres Miguel Duran, amb 47:55 i Sílvia Pagè, amb 58:56 eren els més ràpids.

La Radikal ocean52 és l’únic esdeveniment de natació en aigües obertes que consisteix en tot un cap de setmana ludicoesportiu, ple d’activitats de caràcter familiar –per a tots els públics– vinculades a la natació en aigües obertes i a la protecció dels ecosistemes marins. La cita inclou les proves al mar per a nenes i nens, Radikal Kids, i la competició de relleus Radikal Relays i Last Radikal Standing.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)