Futbol sala

La paciència porta la victòria

Futbol sala. UEFA Champions League. El Barça acaba golejant un Hovocubo molt defensiu i que li complica el primer temps. En els darrers cinc minuts sentencia

Barça 6 Hovocubo 1

BARÇA:Dídac, Coelho, Antonio, Dyego i Adolfo –cinc inicial–; Lozano, Pito, Ferrão, Catela, Sergio González, Marcenio, Ortiz, Lluch i Freixas.HOVOCUBO:Stet, Mellah, Attahiri, Bouzit i Bouyouzan –cinc inicial–; Tarifit, Rhazouani, Velseboer, Amghar, Akkaazoun i Aklalouch.GOLS:1-0 (8’) Pito. 1-1 (10’) Bouyouzan. 2-1 (18’) Sergio González. 3-1 (25’) Ferrão. 4-1 (35’) Aklalouch en pròpia porta. 5-1 (36’) Dyego. 6-1 (40’) Catela..ÀRBITRES:S. Vrijens (Bèlgica) i M. Castillo (Portugal). Van mostrar targeta groga a Velseboer.

El Barça va guanyar el primer partit de l’eliminatòria principal de la UEFA Champions League, superant per 6-1 l’Hovocubo neerlandès. Els blaugrana no ho van tenir fàcil i van haver de treballar i tenir paciència contra un rival molt defensiu que va saber aguantar al darrere, sobretot en la primera meitat, i va impedir que els blaugrana fessin el seu joc d’atac amb fluïdesa. El Barça no va poder deixar sentenciat el partit fins als darrers cinc minuts.

Malgrat tenir ocasions des de l’inici –un xut al pal al cap de 20 segons–, els blaugrana no van poder marcar fins al minut 8. Dos minuts després els neerlandesos van empatar i el Barça va passar uns minuts complicats en no poder superar la defensa rival. A dos minuts del descans va arribar el 2-1, i en l’inici de la segona meitat va ampliar la diferència. El Barça no va poder sentenciar el partit fins als últims cinc minuts, amb dos gols en un minut.