Futbol sala

Segona golejada, i cap a la fase elit de la Champions

Futbol sala. El Barça domina des de l’inici i supera clarament el Dobovec. Sergio González està molt inspirat en atac i marca quatre gols

Dobovec 0 Barça 8

DOBOVEC:Pecek, Mordej, Cujec, Turk i Duscak –cinc inicial–; Ceh, Cesarec, Debeljak, Fleten, Matosevic, Gorinsek, P. Pasaricek, D. Pasaricek i Jazbec.BARÇA:Dídac, Antonio, Adolfo, Lozano, i Ferrão –cinc inicial–; Coelho, Dyego, Pito, Catela, Sergio González, Marcenio, Ortiz, Lluch i Feixas.GOLS:0-1 (3’) Ferrão. 0-2 (6’) Sergio González. 0-3 (20’) Sergio González. 0-4 (23’) Adolfo. 0-4 (25’) Sergio LOzano. 0-6 (36’) Sergio Lozano. 0-7 (38’) Sergio González. 0-8 (39’) Sergio González.ÀRBITRES:D. Ristovski (Macedònia) i S. Vrijens (Bèlgica).

El Barça es va classificar per a la fase elit de la UEFA Champions League en sumar la seva segona victòria en el grup 3 de la fase principal que està jugant a Gzira, Malta. Els tres primers del grup accediran a la fase següent, i el Barça buscarà assegurar la primera posició del grup en el partit que ha de jugar demà –avui hi ha jornada de descans–, contra el conjunt amfitrió, el Luxol St. Andrew (19 h).

Els blaugrana van derrotar per un clar 0-8 el Dubovec eslovè en un partit que van tenir controlat des de l’inici, i en cap moment van deixar que el seu rival els inquietés. Sergio González va estar molt encertat de cara a gol i en va marcar quatre. El Barça va sortir decidit a encarrilar ben aviat el partit, i en els primers minuts va estar molt actiu. En el minut 6 ja guanyava per 0-2 i havia disposat d’altres clares ocasions, com una rematada al pal. Al descans s’hi va arribar amb un 0-3, i l’inici de la segona meitat va tenir el mateix guió: dos gols en els primers cinc minuts. Els blaugrana van buscar el gol fins al final, i en els dos darrers minuts es va completar el 0-8.