Tennis

Djokovic inicia les ATP Finals amb una gran victòria contra Tsitsipas

El serbi, setè favorit, derrota el grec, segon, per 6-4 i 7-6 (4)

Novak Djokovic, el setè favorit, ha iniciat el grup vermell de les ATP finals que es disputen a Torí amb una gran victòria contra Stefanos Tsitsipas, el segon favorit, per 6-4 i 7-6 (4). El serbi s’ha mostrat molt sòlid i centrat durant tot el partit i en 1h38 ha sumat la primera victòria. Djokovic ha trencat el servei del jugador grec en el primer joc del primer set i després ha dominat la mànega fins imposar-se per 6-4. En el segon set Tsitsipas ha estat el que ha dominat i ha aconseguit més punts guanyadors, però malgrat que ha tingut una bola de trencament no ha pogut trencar el servei del serbi i s’ha arribat al tie-break. Djokovic s’ha avançat amb un 5-1 al guanyar cinc punts seguits i s’ha emportat el set i la victòria per 7-6 (4).

En el primer partit del grup el rus Andrei Rublev (6) ha remuntat i ha guanyat al seu compatriota Daniïl Mevédev (4) per 6-7 (7), 6-3 i 7-6 (7) en dues hores i mitja. El partit ha estat molt disputat, sobretot el darrer set i el seu tie-break en el que Rublev ha necessitat cinc boles de partit per emportar-se la primera victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)