Tennis

Nadal guanya Ruud (7-5 i 7-5) en l’últim partit de les ATP Finals de Torí

El manacorí talla la seva mala ratxa de quatre derrotes seguides

Rafael Nadal ha guanyat el seu darrer partit de la fase de grups de l’ATP Finals que s’estan disputant a Torí i s’ha acomiadat amb un triomf. El manacorí ja estava eliminat després de les dues primeres derrotes, però ha marxat amb el cap alt i mostrant un bon joc contra Casper Ruud al que ha superat per un doble 7-5. El noruec ja estava classificat per les semifinals. Els dos sets ha seguit la mateixa tònica, lluita fins al dotzè joc en que un break, els ha decantat pel manacorí.

Rafael Nadal ha tallat la seva mala ratxa de quatre derrotes seguides. un fet que no l’hi passava des del 2009, fa tretze anys. El manacorí venia de perdre en l’obert dels Estats Units contra Frances Tiafoe, va caure en el primer partit del Masters 1.000 de París enfront Tommy Paul, i a Torí ha cedit contra Felix Auger-Aliassime i Taylor Fritz. L’any 2009 Rafael Nadal va ser derrotat en la semifinal de París-Bercy per Novak Djokovic i després va perdre en els seus tres partits de la fase de grups de l’ATP Finals, contra Robin Söderling, Nikolai Davidenko i novament Djokovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)