Tennis

Tsitsipas se cita amb Sinner i continua aspirant a desbancar Alcaraz

Els tres cops semifinalista Stefanos Tsitsipas (3) s’ha plantat avui als vuitens de l’obert d’Austràlia de manera convincent derrotant el neerlandès Tallon Griekspoor per 6-2, 7-6 (5) i 6-3 i continua optant a desbancar el murcià Carlos Alcaraz del número 1 mundial, relleu que certificaria si guanya el torneig. Tsitsipas, que ha guanyat els set partits que ha jugat en el 2023, s’enfrontarà a l’italià Jannik Sinner (15), que ha remuntat dos sets davant de l’hongarès Marton Fucsovics: 4-6, 4-6, 6-1, 6-2 i 6-0. També ha reeixit el canadenc Felix Auger-Aliassime (6), que ha eliminat a l’argentí Francisco Cerundolo per 6-1, 3-6, 6-1 i 6-4 i espera rival. El botxí de Rafa Nadal, el nord-americà Mckenzie McDonald, ha caigut eliminat pel japonès Yoshihito Nishioka (31) per 7-6 (6), 6-3 i 6-2.

En el quadre femení, la polonesa Iga Swiatek (1) s’ha desfet amb una gran facilitat de la sorprenent tennista cantàbrica procedent de la prèvia Cristina Bucsa per 6-0 i 6-1 i jugarà els vuitens contra la kazakh Elena Rybakina (22), botxí de la nord-americana Danielle Collins (13). També ha superat el setzens sense problemes la nord-americana Jessica Pegula (3), que ha vençut a la ucraïnesa Marta Kostyuk sense contemplacions per 6-0 i 6-2 i se cita amb la txeca Barbora Krejcikova (20), campiona de Roland Garros l’any 2021. Una altra tennista que ha accedit als vuitens és la nord-americana de 18 anys i finalista a Roland Garros l’any passat Coco Gauff (7). Ha superat la seva compatriota Bernarda Pera per 6-3 i 6-2 i jugarà contra l’agressiva letona Jelena Ostapenko (17), campiona de Roland Garros 2017. La veteran bielorussa Vicktoria Azarenka (24), per la seva banda, ha deixat fora de combat a la nord-americana Madison Keys (10) per 1-6, 6-2 i 6-1, la jugadora que va barrar el pas de Paula Badosa en l’edició del 2022, en la qual va progressar fins a les semifinals i va cedir davant de la campiona, l’australiana ja retirada Ashleigh Barty.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)