Waterpolo

Cinc aspirants, amb dos favorits

Waterpolo. Copa. El Sabadell i el Mataró volen repetir la final de l’any passat en una edició oberta

La copa femenina comença aquest migdia amb cinc aspirants al títol, però amb dos equips que surten com a més favorits en una edició força oberta. L’Assolim Mataró, l’actual campió, i l’Astralpool Sabadell, que ha guanyat tretze dels darrers quinze títols disputats, volen repetir la final que els va enfrontar en l’edició de l’any passat amb triomf de les mataronines i la de l’any anterior amb victòria de les sabadellenques. El CN Terrassa, l’amfitrió, el CE Mediterrani, el quart de la lliga, i el CN Sant Andreu, el líder de la lliga tot i que ha jugat un partit més, són els aspirants a arribar a la final.

El duel que s’entreveu més interessant dels quarts de final enfrontarà aquesta tarda (17.30 h) el Sant Andreu, primer de la lliga amb 13 victòries i 2 derrotes i que ha jugat un partit més, contra el Mataró, el tercer amb 13 i 1, que va guanyar l’enfrontament directe (11-9). La copa femenina començarà al migdia amb el partit Sabadell-Echeyde (14.30 h), en el qual les tinerfenyes debutaran a la competició en el seu primer any a la divisió d’honor. El Mediterrani, que està fent una gran temporada en la competició europea, jugarà després contra el Catalunya (16 h), que disputa la copa per tercera temporada seguida.

L’organitzador, el Terrassa, per la seva banda, jugarà l’últim partit de quarts de final contra l’Atlètic Barceloneta (19 h), un equip que fa la seva primera aparició en aquesta competició del KO.

Quarts de final. Avui
Sabadell - Echeyde 14.30 h (1)
Mediterrani - Catalunya 16 h (2)
Sant Andreu - Mataró 17.30 h (3)
Terrassa - At. Barceloneta 19 h (4)
Semifinal. Demà
Guanyador 1 - guanyador 2 12.30 h
Guanyador 3 - guanyador 4 14 h
Final
Diumenge 14 h
-
Tots els partits es podran seguir per Esport 3, Teledeporte i RTVE Play.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)