L’Assolim Mataró, el campió, i el CN Terrassa, l’amfitrió, passen a la semifinal de la copa

Les egarenques derroten l’Atlètic Barceloneta (11-7) i les mataronines superen el CN Sant Andreu (8-12)

El campió, l’Assolim Mataró, i l’amfitrió, el CN Terrassa, s’han classificat per la segona semifinal (14 h per Esport 3 i Teledeporte) de la copa que s’està disputant a les instal·lacions del conjunt egarenc. Les mataronines han guanyat per 8-12 (0-3, 4-3, 1-2 i 3-4) el CN Sant Andreu i les egarenques han superat per 11-7 (4-1, 1-0, 3-3 i 3-3) el CN Atlètic Barceloneta.

Diferència inicial

El CN Terrassa s’ha classificat al vèncer per 11-7 el Barceloneta en un partit on ha fet la diferència en el primer quarts. L’amfitrió ha començat amb un 4-0 que ha deixat el partit molt al seu favor davant un Atlètic Barceloneta que només ha marcat de penal en el primer període. En el segon quart les barcelonins han disposat de dos penals més, però els han desaprofitat. Les egarenques han controlat el joc i han ampliat el seu avantatge amb un gol més i s’ha arribat al descans amb el 5-1. El tercer període ha estat molt anivellat amb gols pels dos conjunts i un parcial de 3-3 que ha permès a les locals mantenir la diferència. En el darrer quart s’ha mantingut la mateixa tònica, amb gols per un i altre equip fins l’11-7 final. Pel CN Terrassa han marcat Camus (6), Bosveld, Menakerman Cuenda, Ten Broek i Cantero. Les anotadores de l’Atlètic Barceloneta han sigut Tarragó (3), Cereijo, Madre, C. Martín i N. Martin.

El Mataró supera un Sant Andreu lluitador

L’Assolim Mataró ha derrotat per 8-12 el CN Sant Andreu després d’anar sempre ha anat per davant, però les barcelonins han lluitat i malgrat un 0-4 inicial han estat dins del partit fins els darrers minuts.

Les mataronines han iniciat el partit amb una bona defensa i buscant la velocitat de les seves jugadores en el contraatac. El resultat ha estat un 0-4 a l’inici del segon període. El Sant Andreu no ha marcat el seu primer gol fins el minuts 11, i ha sabut mantenir-se dins del partit i arribar al descans amb un més ajustat 4-6.

Les andreuenques s’ha situat a un gol en l’inici del tercer període i han tingut diverses accions d’atac per empatar, però no han aconseguit anivellat el partit. Les mataronines no han deixat passar l’oportunitat i amb dos gols de penal s’han tornat a situar amb tres gols d’avantatge (5-8). En els darrers vuit minuts el Mataró ha sabut controlar el joc i la diferència en el marcador i s’ha emportat la victòria i la classificació. Pel mataró han marcat Van de Kraats (4), Keszthelyi-Nagy (3), Espar (2), Gual, Sevenich i Cambray. En el Sant Andreu les anotadores han sigut Palacio (2), Farré (2), Mora (2), Cordobés i Prentice.