Futbol sala

L’Industrias paga el mal inici de partit i perd a la pista del Xota (2-0)

Encaixa dos gols en els primers deu minuts i sempre va a remolc

L’Industrias ha caigut derrotat per 2-0 en la seva visita a la pista del Xota en un partit que ha començat malament i ja no ha pogut remuntar. Els colomencs venien d’empatar tres partits seguits i han estat derrotats. L’Industrias Santa Coloma ha encaixat un gol en el minut 5 i un altre en el minut 10, i sempre ha anat a remolc. En la segona meitat els colomencs han tingut ocasions per retallar les diferències, però el porter local ho ha impedit. En els darrers cinc minuts l’Industrias ha tret el porter i ha atac de cinc, però no ha pogut marcar.