Handbol

El Barça sentencia el Pick Szeged en mitja part i s’assegura la primera plaça de grup de la Champions

L’equip blaugrana ha passat el corró en els primers 30 minuts de joc (20-10) i ha acabat segellant la victòria per 35-25

El Barça ha passat el corró contra el Pick Szeged (35-25) i s’ha assegurat la primera plaça de grup de la Champions, independentment del que faci en l’última jornada contra el Kielce. L’equip català ha sentenciat el partit a la primera meitat (20-10) contra un rival que ha arribat al Palau Blaugrana amb moltes baixes. Els màxims golejadors blaugrana han estat Mem, Janc i Fàbregas, tots tres amb 5.

Amb Dika Mem desencadenat, amb tres canonades consecutives i una gran assistència a Ludovic Fàbregas, el conjunt blaugrana ha posat la directa i ha aconseguit un primer parcial de 9-4 (11’). Juan Carlos Pastor ha demanat temps mort, però el Barça ja portava velocitat de creuer i en ràpides transicions ha anat guanyant terreny al seu rival. La claredat del resultat, i una lesió al turmell de Cindric, ha permès que Carlos Ortega comencés les rotacions abans d’hora i ha situat en la primera línia a Richardson, Makuc i Valera. El lateral vallesà ha pogut anotar els seus primers gols a la Champions, i el jove extrem Martí Soler ha pogut ampliar notablement els seus números en la competició europea. Tot anava sobre rodes. Thiagus Petrus, l’especialista defensiu, tornava a l’equip després de la lesió als isquiotibials i Blaz Janc celebrava la seva renovació amb la cinquena diana per tancar el primer acte amb un contundent 20-10. Gonzalo Pérez de Vargas, amb 9 aturades i un percentatge del 47%, també ha contribuït a la plàcida primera meitat blaugrana.

Amb la feina feta, el Barça ha gestionat la renda en la segona meitat sense necessitat de prémer l’accelerador. Ha aconseguit una màxima renda de 13 punts (28-15). Pastor ha demanat el seu segon temps mort i ha pogut aturar la sagnia. Roland Mikler ha millorat els seus números a la porteria i amb el Barça jugant a mig gas s’ha tancat el partit amb el 35-25 final, amb un parcial de 15-15 a la segona meitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)