Tennis

L’ATP Challenger Eurofirms Girona, amb un cartell de luxe

L’ATP Challenger Eurofirms Girona-Costa Brava, que es disputarà a partir del dia 26 de març i fins al 2 d’abril a les instal·lacions del Club Tennis Girona, va tancar ahir la llista d’inscripcions al torneig, que presentarà un cartell de luxe amb una barreja de jugadors històrics amb un currículum espectacular com el madrileny Fernando Verdasco, el valencià Pablo Andújar o el portuguès João Sousa, i amb altres totalment contrastats i consolidats com Pedro Cachín, Pedro Martínez o Roberto Carballés Baena, a més de joves promeses.

El cap de sèrie número 1 serà l’argentí Pedro Cachín, actual 66è del rànquing ATP i que arriba a Girona en un dels seus millors moments i amb la seva superfície predilecte per a desenvolupar el seu tennis. Cachín compta amb sis títols Challengers en el seu palmarès, és jugador de l’equip de copa Davis del seu país i en el seu historial té victòries davant autèntiques llegendes com Richard Gasquet, Dominic Thiem o el mateix Fernando Verdasco, a qui es trobarà a Girona.

Als seus 39 anys, Verdasco ha guanyat 7 títols ATP, entre ells el Godó, que es va endur l’any 2010. El madrileny és exnúmero 7 del món. També ha guanyat tres vegades la Copa Davis amb Espanya i ha estat capaç de derrotar a Rafa Nadal i Andy Murray.

Pablo Andújar té 4 títols ATP i 11 Challengers. El millor rànquing obtingut va ser el 32è i al llarg de la seva dilatada i contrastada carrera ha guanyat a Roger Federer, Dominic Thiem o Tomas Berdych.

Pedro Martínez, que va arribar al número 40 del rànquing ATP fa només un any, va proclamar-se campió de l’ATP de Santiago de Xile l’any 2022, té 3 títols Challengers i actualment és jugador de l’equip espanyol de la copa Davis. ha vençut a Bautista, Monfils o Garín. Carballés, per la seva banda va ser campió a Quito l’any 2018 i s’ha proclamat guanyador de 9 Challengers, a banda d’haver guanyat, entre d’altres a Matteo Berrettini, Fabio Fognini o Denis Shapovalov.

João Sousa és un tennista espectacular. Va arribar al número 28 del rànquing mundial i té 4 títols ATP, en les 8 finals que ha disputat. En els últims temps ha derrotat a Stefanos Tsitispas, Felix Auger-Aliassime o Alexander Zverev.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)