Handbol

Gurri, rumb a l’Sporting

Handbol. El central deixarà el Granollers a final de curs i fitxarà pel club portuguès, que haurà d’abonar 80.000 euros de clàusula de rescissió

El central vallesà Jan Gurri (la Roca, 2002) deixarà el Fraikin BM Granollers a final de curs i s’incorporarà a les files de l’Sporting de Portugal, segons ha avançat Esport3. Amb contracte fins al 2025, el club portuguès haurà de pagar una clàusula de rescissió de 80.000 euros per fer-se amb els serveis del prometedor central de la Roca, que aquesta setmana està convocat per Jordi Ribera per jugar dues jornades de l’EHF Euro Cup. Amb la incorporació a l’Sporting, Gurri es retrobarà amb el seu excompany al Granollers Mamadou Gasama, que ja ha renovat, i coincidirà amb altres joves talents de la seva generació com els germans Kiko i Martim Costa. L’Sporting, que ha jugat en el mateix grup que el Granollers en la Lliga europea, és l’actual líder de la lliga portuguesa i té moltes possibilitats de competir en la Champions el curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)