Handbol

El Barça guanya el seu 30è títol de lliga i el 13è de manera consecutiva

Els blaugrana s’han imposat al Valladolid (32-24) i la derrota del Fraikin Granollers l’hi ha assegurat el primer lloc

El Barça ha guanyat el seu 30è títol de lliga i el 13è de manera consecutiva. Els blaugrana s’han imposat al Recoletas Valladolid per 32-24, i aquest resultat combinat amb la derrota del Fraikin Granollers a la pista del Benidorn (38-33) li ha assegurat la primera posició i el títol.

El Valladolid s’ha situar amb un 2-3 i a partir d’aquí el Barça ha fet un parcial de 5-0 i poc després, en el minut vint dominava de set gols (12-5). Gonzalo Pérez de Vargas i la defensa han estat força encertats, però en atac s’han desaprofitat diversos ocasions clares. Al descans s’ha arribat amb un 16-11.

En la segona meitat el Barça ha incrementat el ritme de joc s’ha situat vuit gols per sobre en el minut 34 (22-14) i s’ha mantingut amb sis i set gols de marge sense problemes. A un minut i vint segons del final han arribat a la màxima diferència de deu gols (32-22). Dika Mem i Ludovic Fàbregas han anotat set gols cada un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)