El Fraikin Granollers fa un mal partit i perd a la pista del Benidorm (38-33)

Els vallesans sempre han anat per darrera en el marcador

El Fraikin Granollers ha fet un mal partit a la pista del benidorm i ha perdut per 38-33. Els vallesans han començat malament i sempre han anat per darrera en el marcador.

El conjunt granollerí ja perdia de cinc gols (8-3) en el minut nou. Poc a poc el Granollers s’ha anat refent, ha entrat en el partit, i ha arribat al descans amb només un gol de desavantatge, 18-17. En l’inici de la segona meitat el Benidorm s’ha tornat a distanciar en el marcador de quatre gols (24-20). La reacció del Granollers l’ha portat a situar-se a només un gol en el minut 42 (26-25), però els atacs de set sense porter del conjunt local han continuat donant fruit i poc a poc s’ha tornat a distanciar fins aconseguir la màxima diferència de vuit gols (38-30) en els darrers minuts. Salinas ha anotat vuit gols i Yusuf n’ha fet sis.