Handbol

El Barça celebra demà el títol al Palau contra el Benidorm

El Barça, des de dimarts ja campió de la Lliga Asobal a falta de set jornades per al final de la competició, rep avui divendres (20.00 hores) el BM Benidorm en un xoc que ha de ser tota una festa de l’afició blaugrana per celebrar el títol. Curiosament, l’equip alacantí va ser qui va avançar el títol per a l’equip de Carlos Ortega, que va sumar el vint-i-tresè triomf de la Lliga davant l’At. Valladolid (32-24), en vèncer, una hora i mitja després, el Fraikin Granollers, segon a la taula, per 38-33 i convertir en inassolible l’avantatge de punts dels blaugrana.

El Barça va igualar un rècord històric d’aconseguir el títol, tretzè consecutiu i amb set jornades al davant, que ja va aconseguir amb Xavi Pascual la temporada 2018-2019.

El lateral esquerre francès Dika Mem, que ha sumat la seva setena lliga com a blaugrana, considera que “és cert que sempre som favorits per guanyar la Lliga, però cal fer la feina”. “No és fàcil jugar cada partit com ho estem fent. L’any passat ens va costar una mica més, però aquest anys hem estat molt seriosos en tots els partits i cal seguir així davant del que encara ens queda per davant (copa i Lliga de Campions)”, va afegir.

El tècnic Carlos Ortega no farà gaires canvis respecte al matx de dimarts i manté els dos jugadors del Barça Atlètic, Ian Barrufet i Martí Soler a l’extrem esquerre. Tornen a la convocatòria l’extrem dreta eslovè Blaz Janc i el seu compatriota, el central Domen Makuc, absent les tres últimes jornades, mentre descansa el jove pivot Artur Parera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)