Waterpolo

La selecció espanyola enceta la copa del món contra els Estats Units

Miki Oca convoca tretze jugadores catalanes, set de l’Astralpool CN Sabadell, el flamant campió d’Europa

La selecció espanyola, amb tretze jugadores catalanes, enceta demà contra els Estats Units (14 h) a Rotterdam la copa del món amb el repte de guanyar-se un dels dos bitllets directes per a la superfinal, que es disputarà al juny a Long Beach. L’objectiu no serà fàcil perquè els altres dos rivals de grup seran Itàlia (dimecres, a les 14 h) i Xina (dijous, a les 16 h). En cas de classificar-se en tercer o quart lloc encara tindrien la possibilitat de jugar una lligueta de repesca a Atenes, la setmana vinent. Els integrants de l’altre grup són els Països Baixos, Grècia, Hongria i Austràlia.

Per aquesta primera gran cita de l’any, el seleccionador espanyol Miki Oca ha confiat amb el gros de l’Astralpool CN Sabadell, el flamant campió europeu, amb fins a set jugadores convocades: Maica García, Laura Ester, Elena Ruiz, Paula Leitón, Bea Ortiz, Judith Forca i Nona Pérez. Completen la convocatòria: Cristina Nogué (Assolim CN Mataró), Ariadna Ruiz i Martina Terré (CN Sant Andreu), Paula Crespí i Paula Prats (CE Mediterrani), Elia Jiménez (CN Rubí), i les jugadores madrilenyes del CN Terrassa Pili Peña i Paula Camús. No són en aquesta primera llista ni Irene González (CN Sabadell), ni Anni Espar (CN Mataró), que actualment està jugant la lliga australiana. Oca considera que aquesta primera fase de la copa del món serà “un bon test” per a l’equip. “Ens enfrontarem als Estats Units, que són les actuals campiones olímpiques i mundials, a Itàlia, que és una de les aspirants en totes les competicions que juga, i a Xina, que per a mi és una incògnita perquè és la selecció que portem més temps sense veure i sense enfrontar-nos-hi”, assegura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)