Waterpolo

Cop d’autoritat a Rotterdam

Waterpolo. La selecció espanyola, amb tretze jugadores catalanes, supera els Estats Units en la tanda de penals (17-15) en la jornada inaugural de la nova copa del món. Avui s’enfronta a Itàlia

La selecció de Miki Oca, defensora del títol de la lliga mundial, va començar la copa del món (nova denominació de la competició) amb una victòria de prestigi contra els Estats Units (17-15). El conjunt espanyol va vèncer en la tanda de penals després que un gol de Rachel Fattal a 15 segons del límit reglamentari signés l’empat a 12. Des del punt fatídic, les cinc llançadores catalanes van enviar la pilota al fons de la xarxa, mentre que per les nord-americanes Madeline Musselman va fallar. El partit va ser molt anivellat (2-2, 3-4, 4-5 i 3-1), tot i que les campiones olímpiques i mundials van posar una marxa més en atac en el segon i el tercer quart que els va permetre arribar al tram decisiu amb dos gols de renda (9-11). La selecció hispana, amb tretze jugadores catalanes, encara no havia dit l’última paraula. Amb Martina Terré sota els pals, va fer un pas endavant en defensa i amb els gols en superioritat d’Elena Ruiz i Paula Prats, i un penal de Bea Ortiz, van capgirar el resultat (12-11) que Fattal acabaria igualant. Espanya jugarà avui contra Itàlia (14 h), que ahir va vèncer la Xina per 14-13 en l’altre partit del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)