Waterpolo

Espanya ensopega amb Itàlia (9-13) a Rotterdam

Waterpolo. Paga la falta de contundència en l’últim quart (1-4) i veu com se li complica el bitllet directe per a la fase final de la copa del món

La selecció espanyola va topar amb Itàlia (9-13) en la segona jornada de la copa del món a Rotterdam i veu com se li complica la possibilitat d’aconseguir el bitllet directe per a la fase final de Long Beach. L’equip de Miki Oca haurà de vèncer avui la Xina (16 h) i esperar que els Estats Units no puntuïn contra Itàlia (20.30 h), que amb dues victòries i sis punts ja s’ha assegurat una de les dues primeres places. En cas de no obtenir el bitllet, l’equip espanyol encara tindrà la possibilitat de jugar la lligueta de repesca que es disputa la setmana vinent a Atenes entre els tercers i els quarts classificats de cada grup.

Les bones sensacions de l’estrena contra els Estats Units (17-15 als penals) es van esvair ahir en un partit en què al conjunt espanyol, amb onze catalanes, li va faltar clarividència i solidesa defensiva en el tram decisiu. El conjunt transalpí va saber portar el partit al seu terreny i rematar la feina en l’últim quart (3-2, 2-4, 3-3 i 1-4). Les germanes Ruiz, Ariadna (3) i Elena (2), es van repartir la meitat dels gols. També van anotar Paula Prats (1), Bea Ortíz (1), Judith Forca (1) i Paula Camus (1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)