Atletisme

La Lloretrail marca el camí del mundial d’Innsbruck

Atletisme. La 4a edició de la prova serà diumenge en el marc del campionat d’Espanya de curses de muntanya i aplegarà els principals especialistes

La 4a edició de la Lloretrail aplegarà diumenge els millors especialistes espanyols de curses de muntanya a la recerca d’un bitllet per al mundial d’Innsbruck, el 6 i 7 de juny. El murcià Álex García Carrillo és el defensor del títol estatal i tindrà com a principals rivals Andreu Blanes, Guillermo Albert, Mario Mirabel i el català Eduard Hernández (CE Penedès), entre d’altres. La cursa femenina es presenta més oberta, ja que no hi serà la campiona vigent, Sara Alonso, que s’està recuperant d’una lesió. Entre les aspirants a les places d’honor i també a guanyar-se la preselecció per al mundial, s’haurà de comptar amb les catalanes Sheila Avilés (Adidas), Elisabeth Gordon (CE Montornès), Marta Molist (CA Vic) i Gisela Carrión (CE Penedès). La cursa es disputarà en un circuit de 16 km i un desnivell positiu de 596 metres.

Acte de presentació

Ahir es va fer la presentació de la prova amb la presència de l’alcalde de Lloret, Albert Robert; la regidora d’Esports, Anna García Castany; el representant territorial de la FCA, Josep Massa; la directora de La Sansi, Bea Caballero; la gerent d’Acerko Tatiana Zamnius, i el director de l’institut Rocagrossa, Quique Molina. Al matí, una trentena d’alumnes de l’institut, acompanyats de l’organitzador Josep Lluís Blanco, havien fet un plogging (combinació de pràctica esportiva a l’aire lliure amb recollida d’escombraries) pel turó d’en Buc i els voltants, per alguns dels indrets on transcorrerà la cursa.

El tret de sortida de la prova del campionat d’Espanya absolut, sub 23 i màster fins a M65 serà a les 9.30 h a la Font de la Kaikuta, i a continuació, des del calaix 2, començarà la prova popular de 16 km. A les 9.45 h es farà la sortida de la cursa de 7 km (amb 200 m de desnivell) del campionat estatal (sub 20, sub 18 i màster M70) i tot seguit, la prova popular open. Amb les inscripcions encara obertes, ja hi ha de moment més de 700 participants de 12 nacionalitats.

LES XIFRES

16
quilòmetres
i un desnivell positiu de 596 m és la distància de la prova llarga absoluta.
700
participants
de 12 nacionalitats, tot i que les inscripcions encara estan obertes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)