Waterpolo

Espanya es queda sense bitllet directe per la fase final de la copa del món

La victòria dels Estats Units contra Itàlia (14-13) deixa fora l’equip estatal

La selecció espanyola s’ha quedat sense bitllet directe per a la fase final de la copa del món que es disputarà a Long Beach (Estats Units) al mes de Juny. La victòria dels Estats Units per un ajustat 14-13 contra Itàlia ha deixat a Espanya en la tercera posició del seu grup. i ha classificat a les nord-americanes. Les italianes ja estaven classificades. El combinat estatal, amb onze jugadores catalanes, ha fet els deures i ha guanyat la Xina per 15-7 (2-1, 3-4, 6-1 i 4-1), però l’altre resultat del grup no ha estat favorable. Espanya te una altre oportunitat d’entrar en la fase final la setmana vinent a Atenes en la repesca entre els tercers i els quarts de cada grup.

El partit contra la xina el conjunt estatal l’ha sentenciat en el tercer quart amb un parcial de 6-1. La primera meitat ha estat anivellada i ha acabat amb un 5-5, després que les xineses s’avancessin amb un 3-5 en el segon període. La reacció de les jugadores de Miki Oca ha estat bona i han dominat totalment en la segona meitat. Han marcat per Espanya: Bea Ortiz (4), Judith Forca (3), Elena Ruiz (3), Ariadna Ruiz (2), Paula Leiton (1), Paula Camus (1) i Paula Crespi (1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)