Tennis

Nadal, baixa del Barcelona Open Banc Sabadell

Tennis. Carlos Alcaraz ja s’entrena a la capital catalana i avui oferirà una roda de premsa després del sorteig del quadre del Comte de Godó

Rafa Nadal va confirmar ahir que encara no està en condicions per tornar al circuit i, per tant, avui no serà en el sorteig del quadre principal del Barcelona Open Banc Sabadell. Des de l’organització, ja esperaven en les últimes hores la decisió del tennista manacorí, que encara no s’ha recuperat de la lesió al psoes ilíac de la cama esquerra que es va fer en la segona eliminatòria de l’obert d’Austràlia i que aquesta setmana ja l’havia forçat a renunciar al Masters de Montecarlo.

La baixa per segona temporada consecutiva del dotze vegades campió a Barcelona és una absència de pes, però la bona notícia és la confirmació del murcià Carlos Alcaraz (2n de l’ATP), que també s’havia perdut Montecarlo per una artritis posttraumàtica a la mà esquerra, però ja s’està entrenant a capital catalana per preparar la tornada al Godó, on és el defensor del títol i el gran favorit. Aquesta tarda (16 h) oferirà una roda de premsa.

També ha estat baixa d’última hora l’asturià Pablo Carreño, finalista el curs passat, per unes molèsties al colze dret. Ja fa un parell de setmanes que l’organització havia anunciat que concedia la primera invitació del torneig a Feli López, que als 41 anys està fent la gira de comiat i tancarà la seva etapa a Barcelona amb 22 participacions. Ahir es va saber que les altres invitacions serien per a Fernando Verdasco, Pablo Andújar i Daniel Rincón.

Tsitsipas i Medvédev, eliminats

L’endemà de l’eliminació de Djokovic, van caure del quadre els altres dos grans favorits del Masters 1000 de Montecarlo: el grec Stefanos Tsitsipas (2), vencedor de les dues últimes edicions, i el rus Daniïl Medvédev (3), a mans del nord-americà Taylor Fritz (8), per 6-2 i 6-4, i el danès Holger Rune (6), per 6-3 i 6-4, respectivament. Les semifinals les jugaran el rus Andrey Rublev (5) contra Fritz, i Rune contra l’italià Jannik Sinner (7), que va guanyar el duel transalpí contra Lorenzo Musetti (16), per 6-2 i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)