Tennis

Alcaraz debutarà contra Ivaxka o Borges i va pel mateix cantó que Ruud al Godó

Carlos Alcaraz (1), el vigent campió i cap de cartell del Barcelona Open Banc Sabadell 70è Trofeu Comte de Godó, debutarà dimecres contra el vencedor del partit entre el portuguès Nuno Borges (65è de l’ATP) i el bielorús Ilya Ivaxka (74è) i va pel mateix cantó del quadre que el noruec Casper Ruud (3), amb el qual es creuaria en les hipotètiques semifinals. Les altres enfrontarien al grec Stefanos Tsitsipas (2) i a l’italià Jannik Sinner (4), jugador davant del qual Alcaraz va perdre les semifinals de Miami. Tsitsipas jugarà el seu primer partit contra el vencedor del duel entre l’argentí Pedro Cachín i el neerlandès Gijs Brouwer.

El rival d’Alcaraz en els hipotètics quarts seria el nord-americà Frances Tiafoe (11è de l’ATP) i en els vuitens es podria enfrontar al castellonenc Roberto Bautista. Els altres quarts serien: Ruud (3)-Khatxànov (6); Sinner (4)-Norrie (7) i Tsitsipas (2)-De Minaur (8).

L’únic català en el quadre, el mataroní Albert Ramos (50è de l’ATP), debutarà contra l’equatorià Emilio Gómez (121è) –fill del mític Andrés Gómez–i se les hauria amb el búlgar Grigor Dimitrov en cas de victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)