Waterpolo

Espanya suma la segona victòria en la copa del món al vèncer la Xina per 17-11

La selecció espanyola ha guanyat la Xina per 17-11 (4-1, 4-4, 4-1 i 5-4) en la segona jornada de la segona fase de la copa del món que s’està disputant a Atenes (Grècia). Espanya, amb onze jugadores catalanes, ja es va classificar per la fase final del mes de juny als Estats Units en el primer partit, i en aquest segon ha buscat anar millorant el seu joc i consolidant l’equip.

Les xinès han anotat el primer gol, però després el combinat estatal n’ha fet quatre de seguits i s’ha distanciat al final del primer període (4-1). En el segon quart hi ha hagut intercanvi de gols i s’ha arribat al descans amb un 8-5. En la segona meitat Espanya ha ampliat la seva avantatge fins als sis gols de marge (11-5) i l’ha mantingut fins al final, 17-11.

L’equip que dirigeix el tècnic Miki Oca jugarà demà contra Grècia (17 h), el conjunt amfitrió. Pel combinat estatal han anotat Elena Ruiz (5), Bea Ortiz (4), Nona Pérez (2), Paula Leitón (2), Paula Camus, Maica Garcia, Cristina Nogué i Pili Peña.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)