Ciclisme

El Massi-Tactic es reforça amb la russa Valeria Valgonen

El Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team reforça la seva plantilla amb la incorporació de Valeria Valgonen, una ciclista russa de 20 anys que s’uneix a l’equip fins al final de la present temporada. És l’actual campiona del seu país en ciclisme en pista i també va ser la millor del món en persecució en categoria júnior. Especialista a l’esprint, igualment s’adapta bé a la mitja muntanya. Debutarà demà dissabte amb l’equip de Torroella de Montgrí, que competirà al III Gran Premi de Villaquilambre, a León. Es tracta de la quarta prova puntuable de la Copa d’Espanya Femenina Cofidis, una competició que ja ha passat per Noja, Beasain i Pontevedra. A terres gallegues, precisament, es va imposar la francesa del Massi-Tactic Cécile Lejeune el passat 26 de març.

Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter, fa una valoració d’aquest fitxatge: “És una jove promesa de només 20 anys que combina el ciclisme en pista i també de carretera. És una corredora molt potent, amb una molt bona punta de velocitat, que passa bé la mitja muntanya. Té talent, es mou bé al pilot, porta competint tota la seva vida i pel conflicte bèl·lic s’havia quedat sense equip. Esperem que ens ajudi i sigui un element important durant aquesta temporada a les curses que es resolguin a l’esprint”. Valeria Valgonen explica que “m’agrada molt disputar les curses per equips, però també acabar en trams curs. Espero que aquest any pugui donar un cop de mà a l’equip a aconseguir els seus objectius”.

Valgonen s’estrena demà a Lleó en una prova amb sortida i arribada a Navatejera que presenta un recorregut de 83 quilòmetres, amb dues voltes en un circuit al qual se li afegeix un tram urbà i una ascensió a 5 quilòmetres de la línia de meta. Més de 400 ciclistes hi estan inscrites, en diferents categories. Per part del conjunt empordanès també hi competiran Jennifer Ducuara, Cécile Lejeune, Petra Zsankó, Patricia Ortega, Vera Vilaça i Elisabet Escursell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)