Ciclisme

Valeria Valgonen, quarta a La Picto-Charentaise

El quart lloc de Valeria Valgonen és el més destacat del Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team en el retorn a la competició del conjunt del Baix Ter. La russa de 20 anys va fregar el podi diumenge en la La Picto-Charentaise, de 119 quilòmetres. La francesa Gladys Verhulst va ser la guanyadora, amb la neerlandesa Carlijn Achtereekte i la italiana Valentina Basilico segona i tercera. La txeca Nikola Nosková es va estrenar amb el Massi-Tactic amb una 41a posició. Dissabte va ser 53a a La Périgord Ladies, amb la canadenca Adèle Normand en el top-25 com a més destacada de l’equip català.

“Després d’un temps sense córrer, estem contents d’haver tornat a competir oferint una molt bona imatge i amb el quart lloc de la Valeria Valgonen” deia Sergi Güell. El president del CC Baix Ter posava en valor el debut de la darrera incorporació: “No competia des del mes de març i li faltava ritme de cursa, però s’ha desenvolupat molt bé, sempre lluitant per estar a les posicions capdavanteres del grup. Ha treballat per l’equip, sobretot el diumenge ajudant la Valeria a l’esprint”. “Tenim l’esperança d’obtenir algun podi a les properes curses” hi afegia. La següent és el XXXVIII Premio Ayuntamiento de Sopela, de 90,5 quilòmetres el dissabte que ve. El Giro de la Toscana el 24 d’agost i el Tour de l’Ardecha el mes que ve completen el calendari de competicions del Massi-Tactic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)