Semifinals històriques

Handbol.El KH-7 Granollers trenca el sostre dels quarts per primer cop i es jugarà el passi a la final de copa contra el Costa del Sol Màlaga (18 h)

El KH-7 BM Granollers va trencar la seva malastrugança en els quarts de final i va segellar per primer cop en la història el bitllet per a les semifinals de la copa de la reina. Un gol de la capitana Ona Vegué (10 i mvp del partit) en l’últim minut (24-23) va resoldre un partit molt ajustat contra el Grafometal la Rioja. Les aturades de Marta Mera (8) i la defensa també van ser determinants per la reacció final, quan perdia per 15-19. El rival en semifinals (18 h) serà el Costa del Sol Màlaga, que va superar el Rocasa Gran Canària en la pròrroga (34-32).