Tennis

Badosa torna a Madrid, el torneig de la seva eclosió

Tennis. Malgrat que ha caigut al lloc 42è de la WTA, a Stuttgart ha recuperat el seu nivell

Els brots verds de Paula Badosa a Stuttgart, en el qual va exhibir una millora notable del seu joc tot i caure en els quarts de final contra Aryna Sabalenka en un partit a cara o creu contra la número 2 del món, no han impedit el seu descens en el rànquing WTA, i des de l’actualització de dilluns és la 42a. Badosa, però, ha millorat substancialment en les últimes setmanes i sembla motivada per recuperar el terreny perdut amb el seu nou tàndem tècnic format per Pol Toledo i Eduard Esteva.

La tennista de Begur arriba amb il·lusió a Madrid, l’escenari on va fer eclosió ara fa dos anys plantant-se a les semifinals d’un WTA 1.000 –derrota contra Ashleigh Barty–, el seu millor resultat en aquell moment i que temps després milloraria amb el títol a Indian Wells. “Vaig més tranquil·la a Madrid perquè s’espera menys de mi”, ha dit la catalana, que debutarà demà contra la italiana Elisabetta Cocciaretto i que en el segon partit ja es podria trobar la nord-americana Coco Gauff, número 6 del món i doble finalista de gran eslam.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)