Ciclisme

Claire Steels (Israel) guanya a Sant Cugat la quarta edició de la reVolta

L’anglesa de 36 anys Claire Steels (Israel Premier Tech Roland) ha estat avui la vencedora de la quarta edició de la reVolta, que s’ha disputat amb un recorregut de 126,9 quilòmetres amb sortida i arribada a Sant Cugat i quatre ports, dos de primers categoria. Steels ha fet un temps de 3h25:06 en l’estrena de la cursa en el calendari UCI internacional. L’alemanya Clara Koppenburg (Cofidis), campiona el 2022 i dorsal 1, ha estat segona a 50 segons i el podi l’ha completat a 1:33 l’australiana del Cofidis Josie Talbot, que s’ha imposat en l’esprint. Steels ha atacat en l’ascens a l’alt de la Creu d’Aragall, ha coronat a 29,4 quilòmetres de la meta amb 12 segons sobre Koppenburg i, amb un fort ritme, ha eixamplat la diferència en el descens en solitari a pesar dels intents de la combativa alemanya.

Un grup de nou corredores, entre les qual hi era la ciclista russa del Massi-Tactic de Torroella de Montgrí Valeria Valgonen, ho ha intentat saltant del pilot en la primera part de la cursa però el Cofidis i l’Israel han treballat per neutralitzar l’aventura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)